Controlul Calitatii

Politica asumata de societatea GILINOX in domeniul calitatii

 
 
 
 

Politica asumata de societatea GILINOX in domeniul calitatii guverneaza toate operatiunile sale, astfel incat sa oferim produse si servicii de calitate inalta la preturi competitive, produse si servicii care sa satisfaca cele mai riguroase standarde.

Intreaga activitate a societatii GILINOX este desfasurata în conformitate cu liniile directoare ale Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu EN ISO 9001:2008, sistem implementat de organizatia noastra si certificat de catre TUV Thuringen. Procedurile adoptate sunt menite se asigure trasabilitatea produselor, precum şi monitorizarea serviciilor dedicate, a asigurarii calitatii si a adaptarii la cerinţele clientului. În plus, o echipă auditori ai TUV Thuringen coordonează şi monitorizează activităţile de toate departamentele, anual avand loc audituri de recertificare.

GILINOX este furnizor agreat de catre diverse companii aeronautice, cum ar fi Romaero, Tarom, Avioane Craiova si Aerostar.

Compania noastra mama – SCOPE METAL a adoptat respectarea şi conformitatea cu standardele stricte de calitate si este recunoscuta ca furnizor autorizat de către companii de renume, cum ar fi: Israel Aerospace Industries Ltd. (IAI), Rafael, CYCLON, El-Op şi alţii; acesti clienti au instruit, au verificat şi autorizat angajatii nostri sa verifice toate aspectele legate de controlul calitatii.
De exemplu în 2005, IAI a nominalizat SCOPE METAL ca si Furnizor Preferat în cadrul programului de calitate IAI (1E status), pentru furnizarea de materii prime pentru aeronave. Ca parte a acestui program, IAI a certificat si autorizat cativa angajati ai SCOPE METAL sa efectueze si sa confirme controlul calitatii produselor livrate catre IAI.

GILINOX este certificata:

GILINOX comercializeaza materiale dupa urmatoarele standarde:

  • EN
  • ASME
  • DIN
  • QQ-A
  • ASTM
  • QQ-S
  • AMS