Profilul Companiei

Gilinox a fost înființată în 2007 și este un distribuitor de top de produse finite și semifinite. Deținem un inventar extins de peste 20.000 de articole diferite. Gilinox funcționează ca un ghișeu unic cu livrare „just-in-time”, în 24 de ore.

Gilinox furnizează aluminiu, oțel inoxidabil, produse de protecție împotriva incendiilor, materiale plastice de inginerie și titan. Toate aliajele sunt disponibile atât în ​​calitate comercială, cât și în calitate aeronautică. Gama noastră de produse este extinsă în mod constant pentru a satisface așteptările și nevoile clienților noștri.

 

Produsele noastre includ

  • Metale și materiale plastice de inginerie: plăci, foi, bobine, bare, grinzi, extrudate, țevi, țevi și fire. Toate articolele sunt disponibile într-o varietate de grade, forme și dimensiuni, inclusiv dimensiuni și specificații greu de găsit.
  • Țevi, fitinguri, supape și accesorii pentru sisteme de protecție împotriva incendiilor
  • Fixări mecanice, elemente de fixare și suporturi
  • Produse decorative: table decorative din oțel inoxidabil și multe altele.

Multe industrii diferite beneficiază de calitatea, experiența și fiabilitatea Gilinox, de la prelucrarea alimentelor și farmaceutice, energie, apă, auto, chimie și petrochimie, îngrășăminte, aerospațiu și aviație, militar, prelucrare mecanică, ascensoare și construcții, energie solară, infrastructură până la microelectronică, înaltă tehnologie și multe altele.

Tehnologie de ultimă generație pentru o calitate de ultimă generație

Poziția de lider a Gilinox este susținută de depozite și echipamente de procesare de ultimă generație, inclusiv ferăstraie cu disc avansate complet automate, linie de acoperire, ferăstraie cu bandă și multe altele. Depozitul nostru principal este situat în Kladno, la doar 15 minute cu mașina de aeroportul din Praga. Sediul nostru acoperă peste 9.000 mp, inclusiv peste 8.000 mp de spații de depozitare acoperite.

Calitatea este preocuparea de bază a tuturor operațiunilor Gilinox. Gilinox este  certificat AS9120B  și  ISO 9001:2015 .

 

Ca parte a unui grup lider care se bucură de succes global

Gilinox este o subsidiară a  Scope Metals Group , o companie publică listată la Bursa de Valori din Tel Aviv. Grupul cooperează cu producători de top din întreaga lume. Gilinox oferă clienților noștri servicii de stocare și externalizare logistică, permițându-le să reducă costurile și să se concentreze asupra activităților lor de bază.

Pe lângă poziția sa de lider pe piața locală, Gilinox își exportă produsele și serviciile în Europa și Asia. Locația centrală permite Gilinox să acceseze piețele globale cu opțiuni de transport flexibile și să garanteze un termen scurt de livrare.

În 2007, Gilinox a stabilit o filială în Polonia. Compania, Alinox, este situată în orașul Mysłowice.

Poziția noastră unică oferă clienților noștri avantaje competitive reale și a poziționat Gilinox ca una dintre companiile lider în domeniul său.

Vă încurajăm să utilizați serviciile noastre și să cooperați cu noi.